Távozik Bakondi György

Bakondi György 2000 és 2002 között az OKF alapító főigazgatója volt, 2010. július elsejével lett ismét a szervezet vezetője.

TK
2015. 04. 10. 12:14
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hajdu Márton, a szervezet szóvivője pénteken az MTI-hez eljuttatott meghívója szerint Bakondi György jövő kedden ünnepélyes állománygyűlés keretében köszön el a főigazgatóság állományától. Ezt követően az új főigazgatót – akinek személyét egyelőre nem árulták el – is beiktatják.

A rendezvényen Pintér Sándor belügyminiszter, a leköszönő és az új főigazgató beszéde után a katasztrófavédelem Mogyoródi úti központja előtt, a katasztrófavédelem és jogelőd szervezeteinek hősi halotti emlékművénél helyezik el az emlékezés koszorúit. Az ünnepség végén sajtótájékoztatót tartanak, olvasható a meghívóban.

Bakondi György 2000 és 2002 között az OKF alapító főigazgatója volt, majd ügyvédként dolgozott. 2010. július elsejével lett ismét a szervezet vezetője.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.