CÖF: Két farokra ennyi pénzt még nem adtak

A CÖF felszólította a Kétfarkú Kutya Pártot, számoljon el a mögötte álló külföldi szereplőkkel.

MNO
2015. 06. 09. 18:49
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Felszólítjuk a kutyapártot, hogy hozza nyilvánosságra, hogy melyek azok a külföldi szereplők, akik újra civilnek álcázott mozgalmak mögé bújva hergelik a magyar társadalmat. Ideje lenne észrevenni, hogy a lakájpénzből fenntartott álcivil szervezetek álszolidáris akciói egyre jobban bosszantják a magyarság érdekeit szem előtt tartó polgárokat” – írta közleményében a CÖF–CÖKA, reagálva a Kétfarkú Kutya Párt nemrég indított pénzgyűjtési akciójára. Mint arról a Hír TV is beszámolt: egy nap alatt közel 9 millió forintot gyűjtött össze a Kétfarkú Kutya Párt és a Vastagbőr blog, a pénzből pedig a menekültekkel kapcsolatos nemzeti konzultációs plakátokra kívánnak reagálni. Először arról beszéltek, hogy ötven plakáthelyet vásárolnának egy hónapra hárommillióból, de mostanra már 150 helyre elég pénz gyűlt össze.

A CÖF–CÖKA közleményében azt írja: szükség van a „népi konzultáció eredményére, majd aztán a javasolt állásfoglalások melletti gyors intézkedésekre”. A szervezetek szerint a Kétfarkú Kutya Párt és „a Soros György portálján működő blog” jelentős részben külföldi pénzekből akar plakátolni. „Azzal dicsekednek, hogy dől hozzájuk a pénz” – vélekedett a CÖF–CÖKA. A szervezetek felhívták arra is a figyelmet, hogy „Szigetvári Viktor mind a mai napig nem hozta nyilvánosságra, milyen külföldi forrásokból finanszírozta politikai alapítványát”.

„Rossz ómen az ellenzéki plakátháborút folytatóknak, hogy az MSZP volt elnöke, Mesterházy Attila éppen a mai napon vesztett jogerősen pert a CÖF-fel szemben általa indított plakátperben” – zárult a CÖF–CÖKA közleménye. A Hír TV is beszámolt ma róla: a másodfokon eljáró bíróság szerint nem sértett személyiségi jogokat a CÖF, amikor plakátjain bűnözőként ábrázolta Mesterházyt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.