Csütörtöktől más útvonalon jár a 75-ös és a 79-es trolibusz

A közlekedési változások hétfő délutánig lesznek érvényben.

2015. 06. 02. 17:52
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A programok miatt lezárják a városligeti Olof Palme sétányt a Hősök tere és a Dvorák sétány között – olvasható a közleményben.

A lezárás ideje alatt a 75-ös trolibusz a Jászai Mari tér felé az Ajtósi Dürer sorig a menetrend szerinti útvonalon jár, majd a Hermina út, az Állatkerti körút, a Gundel Károly út és a Dózsa György út érintésével halad tovább, tehát nem érinti a Zichy Géza utca, az Ötvenhatosok tere, a Dvorák sétány, az Olof Palme sétány és a Hősök tere megállót.

A 79-es trolibusz a Kárpát utca felé az Ajtósi Dürer sorig szintén az eredeti vonalán jár majd, onnan a Hermina út, az Állatkerti körút, a Gundel Károly út és a Dózsa György út érintésével megy tovább. Nem érinti az Ötvenhatosok tere, a Dvorák sétány, az Olof Palme sétány és a Hősök tere megállót – közölték.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.