Körültekintően közlekedjen a tizenkettedik kerületben hétfőtől

Közműépítési munkák miatt hétfőtől várhatóan augusztus második feléig forgalomkorlátozás lesz.

2015. 06. 07. 6:38
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A BKK tájékoztatása szerint hétfőn az Istenhegyi úton a Nógrádi utca és a Nárcisz utca között a gyalogos- és a közúti forgalmat is korlátozó munkák kezdődnek mindkét oldalon, a járdán. A munkaterület mellett gyalogosfolyosókat alakítanak ki, az érintett útszakaszokon egyszerre csak az egyik oldalon lesz munkavégzés.

A közműmunkák miatt ugyanilyen forgalomkorlátozásra kell számítani az Orbánhegyi úton a Szent Orbán tér és a Stromfeld Aurél út között, valamint a Fodor utcában a 14-es házszám és a Szent Orbán tér között, ahol tilos lesz parkolni.

A gyalogosfolyosókat az úttestből kerítik le, ezért az autósoknak sávszűkületre kell számítaniuk, és a munkaterület mellett csak maximum 30 kilométeres óránkénti sebességgel haladhatnak.

A közműépítés a Stromfeld Aurél utat is érinti: az Orbánhegyi út környékén félpályás útlezárás lesz érvényben, a forgalom jelzőőrös irányítás mellett, váltakozó irányban haladhat majd a munkák idején.

A korlátozásokról további információk találhatók a BKK honlapján és a kozut.bkkinfo.hu oldalon.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.