Amerikai pénzen szervezett menekültáradatról beszéltek, Vona is üzent

Bajtársiassági napot rendezett az Új Magyar Gárda Mozgalom.

MTI
2015. 07. 04. 20:56
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Murányi Levente 1956-os elítélt, a gárda egyik alapítója a rendezvényen egyebek közt arról beszélt, hogy véleménye szerint világháborús helyzet van, csakhogy ezt a háborút más eszközökkel vívják, mint az előző kettőt. Úgy véli, amerikai pénzen szervezik a Magyarországra és Európába tartó menekültáradatot, és hozzátette, hogy „egyetlen kormány nem volt eddig, amelyik kiállt volna a nemzeti kérdésekért. [ ] Ti a magyar szabadság védelmezői kell hogy legyetek” – fordult mintegy kétszáz fős hallgatóságához Murányi Levente.

Hegedűs Loránt református lelkész egy háttérhatalomról beszélt, véleménye szerint ez a háttérhatalom teremtett káoszt, amely kiváltotta az Európára és Magyarországra zúduló menekültáradatot, és ezt a háttérhatalmat tette felelősé a Magyar Gárda betiltásáért is.

A rendezvényen felolvasták Vona Gábor köszöntő levelét, amelyben a Jobbik elnöke úgy fogalmazott: ennek a közösségnek „nemcsak a múltban voltam tagja, nemcsak a jelenben vállalom, hanem a jövőben is bajtársatok maradok”.

Mint írta, hat évvel ezelőtt, amikor 216 résztvevőt vittek el a rendőrök az Erzsébet téri rendezvényükről, a gárda erkölcsi szintjével, bátorságával, tartásával aratott győzelmet a hatalom felett, miközben a gárda senkinek nem ártott.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.