Dávid Ilona a MÁV Zrt. elnöke újabb három évre

Megerősítette tisztségében a szaktárca, és újabb három évre szóló megbízást kapott Dávid Ilona a MÁV Magyar Államvasutak Zrt. igazgatóságának élén – közölte a társaság kommunikációs igazgatósága.

MTI
2015. 07. 31. 15:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az alapító Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) határozata nemcsak a MÁV Zrt. jelenlegi elnök-vezérigazgatóját erősítette meg a társaság igazgatóságában korábban betöltött posztján, de Pál László, a MÁV Zrt. általános vezérigazgató-helyettese is az igazgatóság tagja maradt – szintén 3 évre.

A megújult háromfős igazgatóság tagja lett Szutrély Gergely Ferenc, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. jogi főigazgatója is.

A MÁV-Start Zrt. vezérigazgatója 2015. augusztus 1-jétől Csépke András lesz. Elődje, Zaránd György munkaviszonya – közös megegyezéssel – július 31-ével szűnik meg.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.