Deutsch: Gömöri alulmaradt a médiatúlerővel szemben

„Továbbra is biztos vagyok abban, hogy nem történt szabálytalanság” – szögezte le a politikus.

MTI
2015. 07. 17. 6:21
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A lap pénteki számában megjelent interjúban Deutsch Tamás felidézte: azt, hogy nem volt okos dolog, Gömöri Zsolt is elmondta. Közölte továbbá, Gömöri Zsolt egy „szedett-vedett, mindig csak a feladatok után kullogó, garázs-bt.-szerűen működő szervezetet alakított át hatékonyan működő sportszövetséggé, fizetése a sportgazdaságban ezen a szinten kapott juttatások 50-60 százaléka volt, és szponzort is vitt, amelyek után a marketingszabályzat alapján megkapta a jutalékot”.

„Továbbra is biztos vagyok abban, hogy nem történt szabálytalanság” – szögezte le Deutch Tamás a lapnak adott interjújában. Szerinte Gömöri Zsolt megtehette volna, hogy csak a jó kommunikációra törekszik, de ő „beleállt” az ügybe, küzdött az igazságáért, amelyben a „médiatúlerővel szemben alulmaradt”.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.