Felvette nyereményét az ötmilliárdos lottónyertes

Állítólag a szerencse már nem először kacsintott rá.

MNO
2015. 07. 07. 13:53
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Május végén vitték el minden idők második legnagyobb ötöslottó főnyereményét. A penzcentrum.hu értesülései szerint a nyertes jelentkezett az 5 049 127 895 forintért. A nyertes ahhoz nem járult hozzá, hogy a játékszervező megadja, az ország melyik területén, városában él, és hol adta fel a nyertes szelvényt.

Saját bevallása szerint már ért el nagyobb nyereményt, de a pontos összeget nem árulta el. Az ötöslottó mellett rendszeresen játszik Kenót, és Eurojackpoton is gyakran próbára teszi a szerencséjét.

Eddig éppen hogy kijött a havi jövedelméből, és arra a kérdésre, hogy mit vesz először a nyereményéből, azt válaszolta, hogy egy másik lottót.

A szelvényfeladással kapcsolatos babonáját is elárulta, mielőtt belép a lottózóba hármat toppant az ajtó előtt. Bevallása szerint hosszú évek óta lottózik, mindig is hitt a szerencsében. A nyertes szelvényt egyedül játszotta meg, és kiderült róla, hogy nem hisz a különleges szisztémákban.

A Szerencse Szombat műsorát nézve tudta meg, hogy eltalálta mind az öt számot: 18; 55; 56; 83; 90. Az első reakciója az ijedtség volt, ez alátámasztja azt a pszichológiai vélekedést, hogy egy ekkora összeg megnyerése mindenképpen megrázó élmény lehet.

Terveivel kapcsolatban annyi tudható, hogy nem hagyja el az országot, de a jelenlegi lakóhelyéről elköltözne. Munkahelyet sem váltana, nem akarja feladni az eddigi életformáját. A pénzt befekteti, és kérni is fogja megbízható pénzügyi befektető segítségét a legoptimálisabb, legbiztonságosabb befektetéshez.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.