Gyurcsány ismét trükkök százait vetette be?

Czunyiné szerint a pártelnök magyarázattal tartozik.

MTI
2015. 07. 10. 21:29
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A nagyobbik kormánypárt országgyűlési képviselője Gyurcsány Ferenc DK-elnök komáromi lakossági fórumára reagált.

Czunyiné Bertalan Judit az Altus-ügyre utalva azt mondta: Gyurcsány Ferenc hónapok óta nem ad választ arra, hogyan lehetséges, „milyen trükkök százaival” érte el, hogy 1,5 milliárd forintos uniós megbízást nyert. „Nyíltan, láthatóan” az ellenzéki párt működését fogja szolgálni a cégből kivett osztalék, de „az is lehet, hogy az egész forrás” – fogalmazott.

Úgy folytatta, hogy a volt miniszterelnök már 2006 óta sok válasszal adós a választóknak. Politikájának kudarcát mi sem igazolja jobban, mint hogy „görög partnereik” politikájukkal csődbe vitték Görögországot. Gyurcsány Ferenc és csapata 2010-ben Görögországhoz hasonló gazdasági állapotban hagyta itt Magyarországot – fűzte hozzá.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.