Itt is befuccsolt a mosógépcsere-program

A keret kimerülése miatt a Dél-alföldi régióban határozatlan időre felfüggesztették a pályázatok benyújtását.

MTI
2015. 07. 13. 8:27
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A közlemény szerint a pályázati útmutatóban meghatározott feltételeknek megfelelő pályázatok a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig kaphatnak támogatást. Az Otthon melege program keretében meghirdetett, energiamegtakarítást eredményező mosógépcsere-pályázat július 1-jén, elsőként a Nyugat-dunántúli régióban indult el, majd július 6-án a Dél-dunántúli régióban, július 7-én a Közép-magyarországi régióban, július 8-án pedig az Észak-alföldi régióban folytatódott. Mind a négy régióban már az első napon felfüggesztették a pályázatok befogadását forráskimerülés miatt.

A pályázatok beadása régiónként időben eltolva történik. Július 13-tól lehet jelentkezni a Dél-alföldi, július 14-től az Észak-magyarországi, július 15-től pedig a Közép-dunántúli régióban.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.