Kedvez az időjárás a belföldi turizmusnak

Ruszinkó Ádám helyettes államtitkár kiemelte a popzenei és kulturális események fontosságát.

MTI
2015. 07. 04. 20:02
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az államtitkár szerint országszerte változatos, gazdag, vonzó és versenyképes kikapcsolódási lehetőségek közül választhatnak az emberek, a strandok, vízpartok, de még a gyógyfürdők is nagyon keresettek ezekben a napokban. A popzenei és kulturális események közül külön szólt a kiemelt nyári fesztiválokról, miután a kormány összesen 150 millió forinttal támogatja a Sziget, a Volt és a Balaton Sound fesztivált, valamint 337 millió forinttal a Nagyon Balaton programot.

Ruszinkó Ádám szerint ezeket a rendezvényeket imázsformáló céllal támogatják, mert ha a fiatalok „Magyarországra szoknak”, akkor életük későbbi szakaszában is szívesen választják majd turisztikai célként az országot.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.