Kigyulladt egy szerelőműhely Budapesten

A füst miatt le kellett állítani a HÉV forgalmát az érintett szakaszon.

MTI
2015. 07. 22. 12:42
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kisdi Máté elmondta: egy 80 négyzetméteres műhely gyulladt ki, a tűzben tizenöt javításra váró autó rongálódott meg. Négy ipari palackot hoztak ki a tűzoltók, ezek közül egy gázpalack volt, amelyet ki kellett lőni, hogy ne robbanjon fel. Ezt a rendőrség mesterlövészei végezték el.

Közölte, hogy a tüzet sikerült körülhatárolni, az utómunkák még tartanak. A tűz keletkezésének okát a katasztrófavédelem vizsgálja. Kisdi Máté korábbi tájékoztatása szerint a tűzben nem sérült meg senki.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) Facebook-oldalán azt írták: a H6-os HÉV helyett pótlóbusz jár a Közvágóhíd és Pesterzsébet felső között, mert tűzoltók dolgoznak a Soroksári úton a Kén utca közelében.

A Mávinform tájékoztatása szerint a Budapest–Kunszentmiklós–Tass–Kelebia vasútvonalon a Soroksári úton kigyulladt autószerelő műhely oltása miatt a katasztrófavédelem lezárta a vasúti pályát. Az utasokat pótlóbuszok viszik a ferencvárosi állomástól Soroksárig jelentős, 50-60 perces késéssel.

Később közölték: helyreállt a forgalom, miután sikerült eloltani a tüzet.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.