Óriási sorok a Déliben

A jegykiadó automatáknál csak bankkártyával lehetett fizetni.

MNO
2015. 07. 05. 9:44
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az MNO tudósítójának beszámolója szerint hiába vannak nyitva az épületben a pénztárak, még így is 150-200 ember áll sorban előttük.

A jegykiadó automatáknak mintegy háromnegyede működik ugyan, de nem tudnak visszaadni és csak bankkártyával lehet bennük fizetni. Hiába próbálkoznak az emberek, sem papírpénzt, sem fémpénzt nem fogadnak el a gépek. A hosszú sorban állás miatt többen le is késték a vonatukat – jelentette munkatársunk.

Tudósítónk beszámolója szerint arra sem árt figyelniük az utazóknak, hogy Kelenföldről néhány vonat nem az internetes felületen jelzett vágányról indul.

Már vasárnap reggel is probléma volt a Déli pályaudvaron, az Index beszámolója szerint a nyolcból csak két automata működött. Ezt a lap szerint ezután a MÁV megoldotta, új jegytekercseket tettek az automatákba.

A rendkívüli meleg miatt sokan indultak el a Velencei-tóhoz vagy a Balatonhoz, azonban Budapestről a vonatok nagy része a Déli pályaudvarról megy mindkét népszerű célállomásra.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.