Elmarad a Balatonpark

Szervezési nehézségek miatt nem tartják meg a programsorozatot.

MTI
2015. 08. 01. 20:31
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Balatonpark a tavalyi kezdet után idén másodszor kívánta felsorakoztatni a magyar zenei élet élvonalának képviselőit, valamint színházi előadásokat a balatoni főszezonban, ám az utolsó pillanatban törölték a programsorozatot. Az elővételben megvett bérletek, jegyek árát visszafizetik – mondta a főszervező.

Barán Attila tájékoztatása szerint az érdeklődés megfelelő volt, pénzügyi gondokkal sem küzdöttek, ő döntött úgy, hogy szervezési nehézségek miatt nem tartják meg a programsorozatot, mivel úgy látta, nem tudott volna minden jogszabályt betartani. Hozzátette, hogy jövőre szeretnék folytatni a Balatonpark tevékenységét, és a tavaly megtartotthoz, illetve az idénre tervezetthez hasonló koncert- és előadássorozatot rendezni egy balatonfenyvesi helyszínen.

Az eredetileg csütörtökön kezdődő és augusztus 22-éig tervezett programsorozat első koncertjét, az Edda fellépését a rossz időjárás miatt először csak elhalasztották vasárnapra, mielőtt végleg törölték az összes, tizenkét estére meghirdetett rendezvényt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.