Gattyánék visszavágtak a feljelentésért

A Docler cégcsoport nem kíván belemenni a személyeskedő vitába, de a megfélemlítésnek sem ad teret.

MNO
2015. 10. 11. 8:57
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az áruházat mindvégig veszteségesen működtető, az il Baciónak egy forint anyagi hozzájárulást nem adó Magyari Tamás hónapok óta több százmillió forintot követel a cégcsoport tulajdonosától – olvasható a közleményben.

A cégcsoport hangsúlyozta, hogy Magyari Tamás írásban többször kilátásba helyezte, hogy amennyiben nem kapja meg az általa meghatározott összeget, nemzetközi fórumokhoz fordul. A Docler cégcsoport nem kíván belemenni a személyeskedő vitába, és a megfélemlítésnek sem ad teret – tették hozzá, majd kiemelték, hogy a hazai és a nemzetközi törvényeket szem előtt tartva, mindenben segítik az esetleges eljárást. Az Il Bacio di Stile működése során semmilyen elmarasztalást nem kapott – jelentették ki.

Mint írják, Magyari Tamás az áruházat érintő valamennyi taggyűlésen jelen volt, így minden szükséges információt megkapott a többségi tulajdonostól. Nemes Tamás, a cégcsoport kommunikációs és CSR-vezetője hozzátette: a Docler csoport értetlenül áll azon felvetés előtt is, amely szerint egy többmilliárdos veszteséget felhalmozó áruház nyári kiárusítása utáni bevételből miként tarthat igényt Magyari Tamás bizonyos összegekre, juttatásokra – zárul a közlemény.

Pénzmosás miatt feljelentette Gattyán Györgyöt az Interpolnál az il Bacio Kft. egykori ügyvezetője, aki egyben a már bezárt luxusáruházat üzemeltető vállalkozás kisebbségi tulajdonosa. Magyari Tamás lapunk szombati számában elmondta, az egykor méregdrága portékákat árusító vállalkozásukból különös körülmények közt tűntek el a pénzek, ezért is fordult a hatósághoz.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.