Türelemre lesz szükség keddtől

Ideiglenes forgalomkorlátozások lesznek érvényben a két autópálya közös bevezető szakaszán.

MTI
2015. 10. 12. 20:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A közlemény szerint kedden 21 órakor mindkét oldalon lezárják a leálló- és a szélső forgalmi sávot, a korlátozásra szerda 6 óráig kell számítani. Szerdán 21 órakor a befelé vezető oldalon az elválasztó sáv melletti két sávot, a kifelé vezető irányban az elválasztó sáv melletti sávot zárják le. Csütörtökön 6 órától szombat hajnali 1 óráig a befelé vezető oldalon az elválasztó sáv melletti forgalmi sáv lesz lezárva. Pénteken az elválasztó sáv burkolatának helyreállítási munkáit végzik.

Pénteken 21 órától várhatóan szombat hajnali 1 óráig az acélszerkezet beemelése miatt a kifelé vezető pálya leálló- és két forgalmi sávján nem lehet haladni, így a forgalom egy sávra szűkül. A munkafolyamatok során kétszer 10 percre megállítják a teljes forgalmat. Várhatóan hajnali 2 óra és 6 óra között a befelé vezető pályán végzik majd az acélszerkezet beépítését, így ebben az időintervallumban a forgalom szintén egy sávra szűkül. Ehhez kétszer 10 percre ezen az oldalon is megállítják a teljes forgalmat.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.