A Mazsihisz Orbántól kért segítséget

„Mindent megtesznek azért, hogy a közösség érdekében javítsák a Mazsihisz önvédelmi képességét.”

MTI
2015. 11. 26. 7:33
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A lap csütörtöki számában megjelent írás közli azt is, hogy mindeközben az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) folyamatosan egyeztet a rendőrséggel arról, hogy a december 6-án kezdődő hanukát biztonságos körülmények között meg lehet-e tartani.

„A megváltozott helyzetben különösen fontosnak tartjuk, hogy a magyar kormány megvédjen minden magyar állampolgárt, beleértve a zsidó közösség tagjait is” – mondta a lapnak Heisler András, a Mazsihisz elnöke.

Hozzátette: az európai terrorcselekményekre tekintettel „mindent megtesznek azért, hogy a közösség érdekében javítsák a Mazsihisz önvédelmi képességét, ez azonban állami közreműködés nélkül nem megy”.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.