Felfüggesztettet kapott az izraeli konzult fenyegető férfi

Részegen Hitlert dicsőítette és kalasnyikovért kiáltott.

MTI
2015. 11. 23. 12:54
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ibolya Tibor közleményében az áll: a 63 éves, ittas férfi április 25-én belekötött a XIII. kerületben – a Pozsonyi úton – sétáló sértettekbe, akiket jellegzetes fejfedőjük, kapedlijük és héberül folytatott beszélgetésük alapján ismert fel. A férfi a sértettekben riadalmat keltve Adolf Hitlert dicsőítő és a zsidóságot gyalázó mondatokat kiabált, majd azt is kijelentette: „Kár, hogy nincs kalasnyikovom, lelőnélek benneteket!”

A Pesti Központi Kerületi Bíróság pénteken közösség tagja elleni erőszak bűntette miatt egy év, a végrehajtásában két év próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte a büntetlen előéletű férfit, aki a tárgyaláson beismerte és megbánta tettét. Az ítélet jogerőre emelkedett.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.