Háromnegyed millió ember a kvóta ellen

Az Európai Unió kötelező betelepítési kvótája ellen tiltakozó íveket péntekig 750 ezren írták alá.

MTI
2015. 11. 21. 10:47
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kósa Lajos a sajtótájékoztatón értelmetlennek, működésképtelennek és törvénytelennek nevezte a kvótarendszert. Az ellen egyre többen lépnek fel – tette hozzá.

A kormánypárti politikus közlése szerint a kvótaellenes aláírásokat addig gyűjtik, amíg az Európai Unió meg nem szünteti a kvótákat.

Az MSZP szombaton aláírásgyűjtésbe kezdett Budapesten, a szocialisták a bérek emelésére kívánják rábírni a kormányt – közölte Kunhalmi Ágnes, a párt budapesti elnöke szombaton.

Aláírásgyűjtésbe kezd a Jobbik is, méghozzá a bevándorlás és korrupció ellen, a kampány során négy témával kapcsolatban foglalhatnak állást az emberek.

Az Együtt pedig folytatja a menekültügyben indított aláírásgyűjtését, „egy az Európai Unióhoz, Európához tartozó Magyarország érdekében” – ismertette a párt országos politikai tanácsának döntését az Együtt elnöke, Szigetvári Viktor szombaton Budapesten.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.