Hétvégén nem jár vonat Kelenföld és a Déli között

Pótlóbuszok sem fognak közlekedni.

MTI
2015. 11. 04. 17:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az október 17–18-i hétvégén elkezdett munkálatok folytatódnak szombaton és vasárnap, ezért az eredetileg a Déli pályaudvarról induló és oda érkező távolsági, zónázó és személyvonatok (köztük a komáromi, a győri, a pusztaszabolcsi, a dombóvári, a dunaújvárosi, valamint a székesfehérvári) csak Kelenföldig járnak és onnan is indulnak – olvasható a közleményben.

Közölték: az Agram InterCity Gyékényes felé a Keleti pályaudvarról indul, de Gyékényes felől Kelenföldre érkezik. A Göcsej InterCity Zalaegerszegre Kelenföldről indul, de Zalaegerszeg felől a Keleti pályaudvarra érkezik. Vasárnap a Zalaegerszegről a fővárosba tartó Hetés InterCitynek a Keleti pályaudvar a végállomása. A Citadella EuroCity a Keleti pályaudvarról indul és oda érkezik.

Felhívták a figyelmet: a Déli pályaudvar és Kelenföld között nem közlekednek pótlóbuszok. A változásról további információk a MÁV-csoport weboldalán és a Vonatinfó alkalmazáson, illetve a Mávdirekt kék számán (06 40 49 49 49) olvashatók.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.