Orbán csak a korrupció leplezésére használja a kormányzást

Betiltanák az állami hirdetéseket.

MTI
2015. 11. 23. 12:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szél Bernadett társelnök és Hadházy Ákos, a párt antikorrupciós szakszóvivője hétfői budapesti sajtótájékoztatójukon azt a közbeszerzést bírálták, amelynek keretében 600 millió forintot meghívásos, és nem nyílt pályázaton ítéltek oda.

Hadházy Ákos kijelentette: „A magyar reformok működnek” plakátpályázaton Rogán Antal szomszédja járt jól. A politikus bírálta az ügyészséget, amely megerősítette ugyan, hogy 25 millió forintos érték felett nyílt közbeszerzésen kellett volna kiválasztani a nyertest, de szerintük nem mutatható ki a szándék arra, hogy a miniszter szomszédját tisztességtelen előnyben részesítsék.

Szél Bernadett megismételte pártja az állami hirdetések betiltásáról, illetve antikorrupciós nyomozók munkába állításáról szóló javaslatait.

A Fidesz-kormány propagandagépezetének működéséről az mno.hu-n is több cikk jelent meg, alábbi cikkünkben a füzetecskékben található szövegek valóságtartalmát elemeztük, míg a plakátokról alábbi cikkünkben olvashat, a Magyar Nemzet témában megjelent véleménycikkét, „Jó kormánynak is kell a cégér” címen pedig itt olvashatja.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.