Szex közben fulladt meg egy nő Győrben

A férfi állítása szerint észre sem vette, mi történt élettársával.

MNO
2015. 11. 26. 11:03
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Orális szex közben fulladt meg egy nő Győrben év elején, élettársa állítása szerint csak utóbb vette észre, hogy baj van – közölte a Blikk. A lap szerint a férfi nem sokkal később már próbálta újraéleszteni élettársát és hívta a mentőket is, de a nő életét már nem lehetett megmenteni. A boncolás igazolta, hogy a 49 éves asszony lassú fulladását az orális szex okozta.

A férfit gondatlansággal elkövetett emberöléssel vádolják, kegyeleti okok miatt pedig zárt tárgyalást rendeltek el a Győri Járásbíróságon. Az ügyvéd, dr. Szigethy György elmondta: „Magyarországon ilyen esetről még nem lehetett hallani. A sértett egyébként semmilyen verbális vagy fizikai jelzést nem adott, így a vádlott a veszélyt nem ismerhette fel. Mivel ilyen eset még nem történt, ezért nem is lehetett erre számítani, gondatlanságról tehát nem lehet szó.”

A férfi a Blikk szerint Győrből a fővárosba költözött a történtek után.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.