Szünetel a beléptetés hat szabolcsi határállomáson

A beregsurány-asztélyi és a záhony-csapi határállomáson már többórás várakozás alakult ki.

MTI
2015. 11. 25. 8:08
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Fülöp Gergely elmondta, hogy nem tudnak utazókat fogadni öt magyar–ukrán átkelőhelyen – barabás-mezőkaszonyi, lónya-haranglábi, tiszabecs-tiszaújlaki, beregsurány-asztélyi, záhony-csapi –, valamint a magyar–román vállaj-csanálosi határállomáson. A hatóságok a hat átkelőn csak az európai uniós tagországok állampolgárait tudják kiléptetni.

Az őrnagy hozzátette: a szakemberek dolgoznak a hiba elhárításán, a rendőrség az utazók türelmét és megértését kéri az informatikai probléma miatt. Fülöp Gergely megjegyezte, hogy a belépő személyforgalomban a beregsurány-asztélyi és a záhony-csapi határállomáson már többórás várakozás alakult ki.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.