Tíz napja nincs internet a Kliknél

Van, aki otthonról dolgozik, mások saját laptopjaikat vitték be.

MNO
2015. 11. 30. 16:27
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Másfél hete nincs internet és telefon a Klebelsberg Intézményfenntartó Központnál, miután a Klik a Bajcsy-Zsilinszky útra költözött a Nádor utcából – írta az Index. „Van, aki otthonról dolgozik, mások saját laptopról, mindenki igyekszik megoldani a munkát, ahogy tudja” – számolt be a helyzetről egy dolgozó, aki egyébként nem tudja, közvetlenül mi okozza a problémát. Szerinte lehet, hogy már keddre helyreáll a munkarend, de ezt nem tudta biztosra mondani. Volt, aki szerint többeket is hazaküldtek az internet hiánya miatt.

Az Index közlése szerint valóban elérhetetlen vezetékes telefonon a szervezet, míg honlapjukon az alábbi üzenet található: „Tisztelt Ügyfeleink! A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ vezetékes telefonszámai átmenetileg nem elérhetők. Az okozott kellemetlenségekért elnézésüket kérjük.”

Nemrég Czunyiné Bertalan Judit köznevelési államtitkár számolt be róla, hogy a Klik év végéig rendezheti kintlévőségeit, miután a kormány 26,7 milliárd forintot csoportosított még át számára. Azt a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete közölte, hogy a Klik hónapok óta nem utalt át a közalkalmazottaknak költségtérítést, jubileumi jutalmat, végkielégítést és más jogcímeken járó összegeket.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.