Újra folyamatos az átkelés a szabolcsi határállomásokon

A beléptetés szerda reggel óta szünetelt.

MTI
2015. 11. 25. 13:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elhárították az informatikai hibát, újra folyamatos az átkelés azon a hat Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei határállomáson, ahol szerda reggel óta szünetelt a beléptetés Magyarország területére – közölte a térségi rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Fehérvári Marietta százados elmondta, hogy a hibát fél kettőre sikerült elhárítaniuk az informatikai szakembereknek. A beléptetési szünet a barabás–mezőkaszonyi, a lónya–haranglábi, a tiszabecs–tiszaújlaki, a beregsurány–asztélyi és a záhony–csapi magyar–ukrán, valamint a vállaj–csanálosi magyar–román határállomást érintette.

Három helyen – a barabási, a beregsurányi és a záhonyi átkelőhelyen – alakult ki nagyobb torlódás az informatikai rendszer meghibásodása miatt, ott egy és három óra közötti várakozásra számíthatnak az utazók a határátlépésnél.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.