Az egészségügy helyzetéről is kérdezik majd a képviselőket

Szó lesz a Vásárhelyi Terv továbbfejlesztéséről és a termékbemutatók korlátozásáról is.

MTI
2015. 12. 06. 12:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ülésnap délelőtt 11 órakor, napirend előtti felszólalásokkal kezdődik, a képviselők ezt követően tehetik fel a kérdéseket, majd az azonnali kérdéseket.

A parlament honlapján elérhető információk alapján a fideszes Tilki Attila a Vásárhelyi Terv továbbfejlesztéséről kér majd tájékoztatást a belügyminisztertől, a kereszténydemokrata Vejkey Imre pedig a termékbemutatók korlátozásáról.

Ellenzéki oldalról többen is az egészségügy helyzetéről vonják kérdőre a kabinetet. A szocialista Tukacs István mellett a jobbikos Rig Lajos is a Szent Imre Kórháznál történt felmondások hátteréről érdeklődik majd az emberi erőforrások miniszterénél, akitől az LMP-s Ikotity István azt kérdezi, javulhat-e az ápolási díjon levők helyzete. A függetlenek közül Varju László, a Demokratikus Koalíció politikusa a legfőbb ügyészt kérdezi majd arról, hogy az ügyészség a törvényesség őre vagy a kormányzat védőügyvédje.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.