Forgalmi változások lesznek a Mikulás-futás miatt Budapesten

Módosul a 2-es villamos, a 83-as trolibusz, továbbá a 15-ös és a 115-ös busz közlekedése is.

MTI
2015. 12. 06. 9:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vasárnap kora délután tartják a Mikulás-futás elnevezésű versenyt, amelynek útvonala: Sóház utca, Fővám tér, Váci utca, Irányi utca, Március 15. tér, Petőfi téri lehajtó, Jane Haining rakpart, pesti alsó rakpart, Salkaházi Sára rakpart, Fővám tér.

A verseny miatt lezárják a közúti forgalom elől a Fővám tér Budapesti Corvinus Egyetem előtti szakaszát 8 és 18 óra között, valamint időszakosan a Vámház körutat a Fővám térnél, az Irányi utcát, a pesti alsó rakpartot a Március 15. térnél, a Petőfi teret, valamint a rakpartot a Csarnok tér és az Eötvös tér között.
A lezárások közelében torlódás alakulhat ki.

A forgalomkorlátozások a közösségi közlekedést is érintik: várhatóan háromnegyed egy és háromnegyed négy között a 2-es villamos két szakaszon, megosztva közlekedik majd a Közvágóhídtól a Boráros térig, illetve a Jászai Mari tértől a Széchenyi István térig. Ugyanebben az időszakban a 83-as trolibusz a Fővám tér felé, valamint a 15-ös és 115-ös busz a Boráros tér felé módosított útvonalon halad.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.