Helyettes államtitkár távozik a Miniszterelnökségtől

Feladatait Bartal Tamás helyettes államtitkár veszi át.

MTI
2015. 12. 29. 16:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Polacsek Csaba saját kezdeményezésére, több mint öt év után, egy nemzetközi tanácsadócég egyik vezetőjeként tér vissza a magánszektorba, feladatait a Miniszterelnökségen belül Bartal Tamás helyettes államtitkár veszi át.

Polacsek Csaba az MTI-nek úgy nyilatkozott, hogy az elmúlt öt és fél év nagyon érdekes és szakmailag tartalmas időszak volt számára, ugyanakkor most ismét a privát szektor kihívásaihoz fordul.

A távozó helyettes államtitkár korábban közel húsz éven keresztül a versenyszférában dogozott pénzügyi és üzleti területen. 2010 és 2014 között a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. társasági portfólióért felelős főigazgatója volt, 2014 nyarától a szakállamtitkárság vagyonpolitikáért és tulajdonosi joggyakorlásért felelős területét irányította.

A szakember fontos szerepet vállalt a Magyar Posta üzletpolitikájának megújításában és az állami társaság nemzetközi szerepének megerősítésében – olvasható a közleményben.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.