LMP: Egyre többe kerül a statisztikák javítása

Az ellenzéki párt szerint nem siker, hanem kudarc, hogy egyre nő a közfoglalkoztatottak száma.

MTI
2015. 12. 04. 11:32
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gerstmár Ferenc, az LMP önkormányzati szakszóvivője pénteki sajtótájékoztatóján kijelentette: a kormány gazdaságpolitikájának kudarcát mutatja, hogy egyre nagyobb létszámban és jövőre már 340 milliárd forintos összegért foglalkoztatják az embereket, szerinte így „egyre többe kerül a foglalkoztatási statisztikák javítása”. Megjegyezte: nem lehet a végtelenségig növelni a közfoglalkoztatottak számát.

A politikus személyre szabott képzések bevezetését sürgette, valamint helyi gazdaságfejlesztési programokat, amelyek komplex munkaerő-piaci programokkal párosulnak. A szakszóvivő mezőgazdasági, élelmiszer-feldolgozó szövetkezeteket is támogatna.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.