Miniszteri biztos van mától a Fővárosi Nagycirkusz élén

Richter József helyett Fekete Péter miniszteri biztos tölti be az igazgatói posztot.

MTI
2015. 12. 01. 7:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A lap keddi számában megjelent cikk szerint a Richter Józsefet leváltó Fekete Péter, a Magyar Cirkusz és Varieté Nonprofit Kft. (Maciva) ügyvezetője, a nemzeti cirkuszművészeti stratégia kidolgozásáért felelős miniszteri biztos keddtől maga tölti be az igazgatói pozíciót.

Richter József közölte: a Maciva ügyvezetője honorárium nélküli tanácsadói feladatot ajánlott fel neki költségtérítéssel, ezt azonban nem vállalta.

A Népszava szerint az igazgatóváltás időpontja meglepő, mert január elején rendezik a 20. Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivált. A napilap ugyanakkor felidézi, hogy Richter József elődjének, Kristóf Istvánnak is az akkori nemzetközi fesztivál előtt mondott fel több mint három és fél éve Kriza Zsigmond, a Maciva akkori ügyvezetője.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.