PM: A Várkert Bazár jól mutatja a kormány működését

V. Naszályi Márta budapesti szakszóvivő arról beszélt, hogy a beruházás már a kezdetektől el volt rontva.

MTI
2015. 12. 08. 18:42
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Barabás Richárd úgy fogalmazott, az épület tökéletesen mutatja be a kormány működését: folyamatosan toldozzák-foldozzák, de soha sem készül el. Abban viszont mindenki biztos lehet, hogy legalább még egyszer át fogják adni, és valamelyik Fidesz-közeli cég jelentős összegeket fog keresni a felújításokon – mondta.

V. Naszályi Márta budapesti szakszóvivő arról beszélt, hogy a beruházás már a kezdetektől el volt rontva. Kitűzték célként, hogy a beruházás a 2014-es választásokra készüljön el, pedig már akkor látszott, hogy ennyi idő alatt nem lehet jó munkát végezni; a mostani pótmunkák kiírásából pedig az látszik, hogy alapvető felszerelések maradtak ki, így most már csaknem kétszeres áron készül el „ez az alapvetően funkció nélküli, nem rentábilisan működő épületegyüttes” – jelentette ki.

Szóvá tette, hogy eközben a közlekedésfejlesztési operatív programból nem készültek el a kerületben lakók kényelmét szolgáló részek.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.