Többórás a torlódás a záhonyi átkelőnél

Az ellenőrzés gyorsítása érdekében a belépő irányú sávon is végeznek kiléptetést.

MTI
2015. 12. 27. 10:42
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Többórás várakozás alakult ki a kilépő személyforgalomban a záhonyi magyar–ukrán határátkelőhelyen vasárnap – közölte honlapján a rendőrség.

Tájékoztatásuk szerint jelenleg három órát kell várakozniuk a Magyarországról kilépő utazóknak. A határrendészeti kirendeltség teljes kapacitással üzemelteti az átkelőt, az ellenőrzés gyorsítása érdekében a belépő irányú sávon is végeznek kiléptetést.

A rendőrség azt tanácsolja az utazóknak, hogy a magyar–ukrán határszakasz átlépésére lehetőleg a 9-től 19 óráig nyitva tartó barabási, a 8–16 óra használható lónyai, illetve az éjjel-nappal üzemelő beregsurányi és tiszabecsi határátkelőhelyeket használják.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.