Visszatér a Pázmány Piliscsabára?

Az egyetem közleménye alapján van remény arra, hogy jobban kihasználják a piliscsabai kampuszt.

MNO
2015. 12. 03. 8:42
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint arról korábban beszámoltunk, idén ősszel a fővárosi Mikszáth téri épület után új helyre, az IBS régi épületébe is beköltözött az egyetem bölcsészkara, társadalomtudományi képzésre pedig már csak Budapesten lehet járni.

A közleményben most azt írják, mind a város, mind az egyetem kölcsönösen kiemelkedő értéknek tekintik a PPKE Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kara piliscsabai kampuszának oktatási, kutatási és kulturális tevékenységét, mind az egyetem, mind a város rövid, közép- és hosszú távú fejlesztései tekintetében.

Van remény tehát arra, hogy a mostanában kissé elnéptelenedett piliscsabai, Makovecz Imre tervei alapján készült épületekkel ellátott kampuszt ismét birtokba vegye a népes diáksereg.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.