Salgótarján: megszólaltak a főszereplők

Akár a szocialista, akár a fideszes jelölt nyer vasárnap, nem lesz egyszerű dolga.

Tompos Ádám
2016. 02. 28. 12:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Salgótarján jövőjével és nem a részvételi adatokkal kíván foglalkozni a továbbiakban Fekete Zsolt. Az MSZP salgótarjáni alpolgármestere és polgármesterjelöltje szavazatának leadása után lapunknak elmondta: bízik abban, hogy megvalósul majd az együttműködés a térség fideszes országgyűlési képviselőjével és a kormánnyal is. Búcsúzul azt mondta még, hogy véleménye szerint nyugalomra van most a legnagyobb szüksége a városnak.

Simon Tibor, a Fidesz jelöltje pedig azt nyilatkozta az MNO-nak, hogy örül neki, hogy ilyen nagy számban járultak az urnához a salgótarjániak, ez mindenképpen a demokrácia győzelme – tette hozzá. Lapunknak elmondta azt is, győzelme esetén bízik abban, hogy a baloldali többségű közgyűlésben nem párt- vagy egyéni érdekek mentén fognak majd szavazni a képviselők, hanem esküjüknek megfelelően, a salgótarjáni polgárok szempontjait szem előtt tartva.

Salgótarjánban Dóra Ottó szocialista polgármester halála miatt kellett időközi választást kiírni. A voksoláson szoros eredmény várható, egyrészt mivel 2014-ben 50 szavazattal nyert az MSZP indulója, másrészt mert esélyesnek az MSZP és a Fidesz jelöltje számít, népszerűségük szinte azonos. Rajtuk kívül a Jobbik és a Munkáspárt indított jelöltet, mindkét alakulat embere a harmadik helyben bízik.

A jelöltekről ide kattintva tudhat meg többet.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.