Vasárnap akár 17 fok is lehet

Szombaton pedig az ország nagy részén napsütéses idő várható.

OMSZ
2016. 02. 27. 8:59
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ország legnagyobb részén hosszabb időre kisüt a nap, de eleinte a Dél-Dunántúlon, északkeleten és a főváros térségében lehetnek felhős területek is. Emellett délnyugat felől fátyolfelhőzet vonul térségünk fölé, amely délután meg is vastagszik. Csapadék nem valószínű. Megélénkül a keleti, délkeleti szél, északnyugaton egy-egy erős széllökés is lehet. A hőmérséklet kora délután 5 és 9, késő este –1 és +5 fok között alakul.

Többnyire erősen felhős idő várható, eleinte északon, estétől délnyugaton eső, zápor előfordulhat. Az élénk délkeleti, keleti szél többfelé megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet –1 és +4, a legmagasabb nappali hőmérséklet általában 10 és 16 fok között alakul.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.