A minisztériumok kihátrálnak Habony Árpád mögül

Lázár János kiemelte, hogy Habony Árpád a Miniszterelnökség egyik értekezletére sem hivatalos.

K. M.
2016. 03. 09. 6:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Habár kormánypárti politikusok nem szívesen beszélnek a miniszterelnök bizalmasáról, a minisztereknek azért kellett most mégis válaszolniuk, mert a független Szabó Szabolcs írásban kérdezte őket, mikor járt utoljára Habony Árpád a minisztériumokban. Az egyenválaszban azt is leszögezték a tárcák, hogy Habony Árpád jobboldali meggyőződésű ember, aki mindenféle ellentételezés nélkül elmondhatta a magánvéleményét. Lázár János azzal lógott ki a sorból, hogy hozzátette, Habony Árpád a Miniszterelnökség egyik értekezletére sem hivatalos. Tállai András a nemzetgazdasági tárca nevében pedig jelezte, Habonynak nincs és nem volt megbízási szerződése a minisztériummal.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.