Anarchista csoportok a migránsok között?

Bakondi szerint nincs akadálya annak, hogy további katonákat és rendőröket vezényeljenek a határokra.

MTI
2016. 03. 05. 22:07
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bakondi György az M1 csatorna szombat esti műsorában arról is beszélt, hogy egy kerítés áttörésénél – például a görög–macedón határon – mindig nagyobb tömeg van a helyszínen, a konkrét támadásban azonban kevesebben, mintegy két-háromszázan vesznek részt. A többiek figyelemmel kísérik a történteket, abban reménykedve, hogy sikerül az áttörés, és ők is túljuthatnak a kerítésen – fűzte hozzá.

A belbiztonsági főtanácsadó hangsúlyozta, hogy jövő szerdán nem dönt a kormány a román határ lezárásáról, csupán a védelem megerősítésről, elsősorban a szerb határszakaszon. A román határt akkor zárják majd le, ha a nemzetbiztonsági információk alapján szükségét látják. Hozzátette: ettől függetlenül már előkészítették a terepet, hogy ha úgy adódik, azonnal el lehessen kezdeni az építkezést.

Bakondi György azt is mondta: nincs akadálya annak, hogy további katonákat és rendőröket vezényeljenek a határokra.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.