Habonyt is meghallgatná a Jobbik

A „kormánykedvenc” mellett Rogán Antal is meghívást kapott a legnagyobb ellenzéki párttól jövő csütörtökre.

MTI
2016. 03. 21. 17:04
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Volner János, az albizottság jobbikos elnöke hétfői budapesti sajtótájékoztatóján célként jelölte meg, hogy az ülésen kiderítsék: kik azok a magánszemélyek, akik több mint 100 milliárd forint nyereséget értek el a „letelepedési kötvény bizniszen”; hogyan lehetséges, hogy őket baráti viszony fűzi vezető fideszes politikusokhoz; valamint hogy jutott-e ebből a pénzből fideszes politikusokhoz vagy magához a Fideszhez.

Olvassa el a Magyar Nemzet múlt heti vezércikkét, és így átfogó képet kaphat a letelepedési kötvények körüli kusza ügyekről! Itt pedig a Heti Válasz nyomán arról írtunk, hogy milliárdos pénzcsapok közelébe került a „kormánykedvenc”.

Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter, valamint Habony Árpád mások mellett azért kap meghívást, mert „személyesen érdekeltek” – indokolta az ellenzéki politikus, aki bírálta azt is, hogy a kormánypárt „pénzért árulja a magyarországi letelepedés lehetőségét” külföldieknek.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.