Így védi a kormány a határokat

Másfél perces, pörgős felvételen mutatja a kabinet, hogy hiába vágják át a biztonsági határzárat, nem járhatnak sikerrel.

LD
2016. 03. 30. 16:17
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

2016. március: harckocsik, elszánt országvédők, töltött tárak, magyar–szerb határ: az ásotthalmi polgármesterénél is hatásosabb akcióvideót tett közzé Facebook-oldalán a kormány arról, miként védi meg „minden eszközzel” a határokat. „Az elmúlt héten több jelentés érkezett a biztonsági határzár átvágásával történő illegális határátlépésről” – hangzik el a másfél perces kisfilmben, melyben aztán a katonák drámai aláfestőzenétől kísérve építik a kerítést a határon. Földet túró lánctalpak, a munkát pásztázó helikopterek, a határt fürkésző fegyveresek: készült Magyarország kormánya megbízásából.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.