Ilyenek lesznek a 3-as metró szerelvényei

A kék színt a fekete–fehér váltja fel.

MNO
2016. 03. 25. 11:54
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kék színt fekete–fehér váltja fel, és – ahogy Tarlós István tavaly ígérte – tényleg a fehér lesz az uralkodó árnyalat – olvasható a portálon.

A 3-as metró első két felújított szerelvénye június elején érkezhet meg Budapestre – mondta februárban a főpolgármester. A tizenöt kerületet érintő útfelújításokra tízmilliárd forintot fordít a főváros, így hetven fontos közlekedési útvonalat fognak felújítani az év végéig. Tarlós szerint a M3-as metróvonal infrastruktúrájának felújítása az év végén kezdődhet meg.

A főpolgármester 2014 nyarán még úgy fogalmazott: a 3-as metró teljes felújítása befejeződhet 2016 végére, a szerelvények felújítása még 2014-ben, az infrastruktúráé várhatóan 2015-ben kezdődhet meg.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.