Károkat okozott a viharos erejű szél a fővárosban

Több helyszínre is riasztották a tűzoltókat.

MTI
2016. 03. 01. 19:12
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Legtöbbször lógó, meglazult vagy már lehullott, a járókelőket veszélyeztető épületelemekről tesznek bejelentést az emberek – írják.

Az V. kerületi Garibaldi utcában lehullott a vakolat. A tűzoltók létrát állítanak fel, amelyről eltávolíthatják a még lógó darabokat.

A VII. kerületi Dob utcában, a Hársfa utcai kereszteződés közelében cserepek lógnak egy épület tetejéről. Itt ugyancsak létráról távolítják majd el a veszélyessé vált épületelemeket.

A főváros XII. kerületében, a Csaba utcában márványlap esett a földre egy ház faláról. A tűzoltók további veszélyes darabokat keresve átvizsgálják az épületet – olvasható a közleményben.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.