Komoly bajok vannak a UPC-vel Budapesten

Budapest nagy részén leállt a UPC internetszolgáltatása.

MNO
2016. 03. 17. 14:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 24.hu azt írja, a főváros több pontján is elérhetetlen a UPC internetszolgáltatása, az ügyfélszolgálatot sem kapcsolják. Az érdeklődőknek be kell érniük mindössze egy automatikus válasszal, amely szerint délután négyig nem várható változás a jelenlegi állapotban.

A UPC Magyarország Facebook-oldalán is megjelent néhány elégedetlen hang, de meg sem közelíti azt a mértéket, mely a január közepi Telekom-kimaradás idején volt.

A UPC Magyarország közleményt juttatott el szerkesztőségünkhöz. Mint írják, a II. és VIII. kerületek egyes részein központi hiba miatt szolgáltatáskiesés volt tapasztalható hálózatukban, aminek az elhárítását technikus kollégáik azonnal megkezdték. A II. kerületben 13.30-kor, a VIII. kerület nagy részén 15 órára sikerült megoldani a fennakadást. Pár épület maradt, ahol még nem sikerült visszakapcsolni a szolgáltatást, de technikusaik folyamatosan dolgoznak a megoldáson.

Hangsúlyozzák, az említett problémák tehát egyedi eseteknek tekinthetők, nem érintették az egész kerületet. A UPC telefonos ügyfélszolgálata egész nap elérhető volt, így azon ügyfeleik, akiket a hiba érintett, be tudták jelenteni a problémát – tették hozzá közleményükben.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.