Kubatov nem kérte a kopaszokat

A Fidesz alelnöke tagadja, hogy bárkit is megkért volna arra: jelenjen meg a választási irodánál.

MNO
2016. 03. 10. 7:18
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Fidesz alelnöke a kormánypárti lapnak arra a felvetésre, hogy a népszavazási botrányban az irodánál megjelent kopasz személyeket az FTC-hez, illetve a Fradi Securityhez kötötték, elmondta: ezeknek az embereknek lehet közük a mérkőzések biztosításához, de egy mérkőzést néha 500-600 személy biztosít. Mivel Magyarországon egyetlen biztonsági szolgálatnak sincs ennyi alkalmazottja, ezért minden biztonsági cég alvállalkozókkal dolgozik, „így természetesen ezek az emberek a Fradi egy-egy mérkőzésén is felbukkanhattak, úgy, ahogy akár más sportszervezetek rendezvényén is” – fogalmazott a politikus, aki hangsúlyozta: a szóban forgó kopaszok nem az ő alkalmazottai.

Arra a kérdésre, hogy mi okozhatta a botrányt, Kubatov válasza pedig egyértelmű: „A baloldal mindig botrányt akar.”

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.