Lagzi Lajcsi beperli a gázműveket

Nem ismeri el a gázlopást Galambos Lajos, de a kötbért kifizette.

MNO
2016. 03. 26. 10:31
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Galambos Lajos és családja hazatért Mexikóból. A mulatószenész ötmillió forint kötbért fizetett ki a gázszolgáltatónak, ám nem ismeri el, hogy gázt lopott. Ezt maga Lagzi Lajcsi mesélte el a Borsnak. „Szabálytalanságot találtak, a védelmem úgy ítélte meg, az első lépés, hogy rendezzük” – jelentette ki a schwechati reptéren.

A lapnak Fröhlich Krisztián, Galambos védőügyvédje azt mondta: a kötbér kifizetésével Lajcsi nem ismerte el, hogy lopott. „Túszul ejtették, és mindent megtett, hogy mielőbb szabaduljon. A bíróságon tisztázzuk majd a gázlopás kérdését, a befizetett kötbért pedig visszapereljük” – közölte.

Lajcsi a Borsnak elmondta: sok fellépésre hívják az ügyet követően is, amellyel kapcsolatban akár nemzetközi bíróságig is elmenne.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.