Még nem tudja Lajcsi, mikor jön haza

„Nem vagyok szökésben, hiszen nincs ellenem érvényben elfogatóparancs” – mondta Galambos.

MNO
2016. 03. 23. 9:07
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Nem vagyok szökésben, hiszen nincs ellenem érvényben elfogatóparancs, és okom sincs szökni, hiszen nem követtem el semmit. Ugyanakkor turista sem vagyok, ráadásul a feltűnést is kerülöm” – nyilatkozta a Blikknek Galambos Lajos, akit a lap Mexikóban ért utol. A lakodalmas zene ismert arca arról is beszélt, hogy van visszafelé repülőjegye neki és családjának is, de nagyon jól érzik magukat, „és ahol az embernek jó, ott szívesen marad. El fogjuk dönteni”. Szeretné pótolni azt a 125 napot, amit – mint mondta – elraboltak tőle.

Annak kapcsán, hogy amíg ő családjával légi kiránduláson vett részt, Kuba partjaihoz vitorlázott, és nagyokat kerékpározott, a rendőrök szorgalmasan dolgoznak a birtokán, azt mondta, többek között ez az egyik oka annak, hogy Mexikóba utaztak. „Kicsit úgy érezzük, mintha az egész nem szólna másról, mint hogy fenntartsák bennünk a félelmet és a létbizonytalanságot” – tette hozzá. Galambos azt is elárulta, hogy jelenleg gyógykezelésen esik át. Szólt arról is, hogy valószínűleg egy Ausztráliában élő „hölgy” fogja megvenni Margitsziget nagyságú birtokát.

Mint arról az MNO is beszámolt, 2,6 milliárd forintért (8,5 millió euró) árulja egy német ingatlaniroda weboldalán házát Galambos Lajos.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.