Megváltozik a forgalmi rend az M1–M7-es bevezetőjén

A BKK- és Volán-buszok megállóinak helye viszont nem módosul.

MTI
2016. 03. 05. 21:04
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A tájékoztatás szerint továbbra is kétszer három sávon haladhat a forgalom az új közúti csomópont építésének helyszínén, azonban több változás is életbe lép.

A Pannonhalmi úttól a Sasadi útig a kifelé vezető szélső sávok munkaterületté válnak. A munkaterület mellett továbbra is biztosítanak három sávot a Budaörsi úti elágazásig, majd két sáv vezet az autópálya felé.

A középső elválasztó sáv helyén, a forgalmi irányok között szintén munkaterületet alakítanak ki.

A Pannonhalmi út és a Bozókvár utca Budaörsi út felőli végét lezárják, az utcákat ideiglenesen csak a hegy felőli oldalról lehet megközelíteni – írták.

A Bozókvár utcában parkolási tilalom lép életbe. A Pannonhalmi út és a Bozókvár utca zsákutca lesz a Bakony utcától, az élelmiszerbolt parkolója ugyanakkor végig megközelíthető marad.

A Beregszász út Budaörsi út felőli végét lezárják, így zsákutcává válik az Ugron Gábor utca felől az építkezés miatt.

A BKK- és Volán-buszok megállóinak helye nem változik.

A városközpont felé vezető oldalon jelentős módosulás nem lesz, a Balatoni út vonalvezetése változatlan marad – olvasható a közleményben.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.