Mészáros Lőrincék naperőművekhez is értenek

A Nemzeti Lovardában magas lesz a rezsi, ezért van szükség a naperőműre.

MNO
2016. 03. 26. 11:37
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester családjához kötődő W-F Nemzeti Lovarda Konzorcium nyerte a Nemzeti Lovarda felújításának tenderét. A konzorciumot a Mészáros gyermekei tulajdonában lévő Fejér-B.Á.L. Zrt., illetve a Várkert Bazár felújításáért felelős West Hungaria Bau Kft. alkotja.

Az RTL Klub információi szerint a Nemzeti Lovardánál a konzorcium naperőművet is létesít, méghozzá a magas rezsiköltségek miatt – ezt a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő közölte a csatornával. A teljes felújítás a tervezett 1,8 milliárd helyett 2,5 milliárd forintba fog kerülni.

Orbán Viktor miniszterelnök barátjával kapcsolatban nem ez volt az első hír a héten: csütörtökön kiderült, hogy egy eddig ismeretlen, Mészároshoz köthető cég, az R-Kord Kft. nyerte el a Szombathely–Zalaszentiván vasútvonal villamosítására kiírt, 8 milliárd forintos közbeszerzést.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.