MSZP: Kubatov magyarázkodása szánalmas

Szerintük csak a kormány ellenőrzése alatt álló médiumoknak mer nyilatkozni.

MNO
2016. 03. 10. 16:17
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Állítása szerint tény, hogy a Fidesznek érdeke a vasárnapi zárva tartásról szóló népszavazás megakadályozása, amit szerinte Lázár János is elismert, amikor azt mondta: ha ezt a népszavazást megtartják, a Fidesz el fogja veszíteni. „Tény, hogy az MSZP-s Nyakó Istvánt a kigyúrt verőemberek megakadályozták abban, hogy alkotmányos jogával élve elsőként adhassa le népszavazási kezdeményezését. Ezt a Kúria jogerős ítélete is megállapítja. Tény, hogy Kubatov Gábor a Fidesz alelnökeként az FTC elnöke is, és az is tény, hogy a kigyúrt verőlegények a Fradi Securitynek dolgoztak. Tény, hogy Kubatov Gábor hetek óta nem mer kiállni a valódi nyilvánosság elé, csak a kormány ellenőrzése alatt álló médiumoknak mer nyilatkozni. Ha mindezen tények ismeretében a műholdas távközlés és az internet korában Kubatov Gábor azt hiszi, hogy az ő tengerentúli távollétének bizonygatása meggyőző magyarázat, akkor ki kell ábrándítanunk: egy szavát sem hiszi el senki” – írta közleményében Lukács.

Ismert, a Fradit vezető Fidesz-alelnök először az MTI-nek mondta, méltatlan, ami a választási irodánál történt, illetve a ma megjelent a Magyar Időknek nyilatkozott. Utóbbi interjújában azt állította, hogy kopaszok nem az ő alkalmazottai, noha „a Fradi egy-egy mérkőzésén is felbukkanhattak úgy, ahogy akár más sportszervezetek rendezvényén is”. Ugyanakkor ezzel nem cáfolta, hogy ismeri-e őket.

Két hete állóháború alakult ki a Nemzeti Választási Iroda épületénél, miután kopasz férfiak elállták az MSZP-s Nyakó István útját. A kidobókról a Fradi-ultrák azt írták: egyre többen vélnek felfedezni futballmérkőzéseket biztosító embereket a választási iroda székházában lévő, bomberdzsekis férfiak között. Szerintük Kubatov politikai célokra használta fel a Fradi biztonsági cégének embereit. Az Erdősinét kísérő V. Ádámról olyan állítások láttak napvilágot, hogy Kubatov Gábor FTC-elnök titkárának gimnáziumi osztálytársa volt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.