Óriási pénzért árulja luxusvilláját Lajcsi

Német oldalon hirdeti Margit-sziget nagyságú, még az Eszterházyak építette birtokát Galambos Lajos.

MNO
2016. 03. 18. 8:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

2,6 milliárd forintért (8,5 millió euró) árulja egy német ingatlaniroda weboldalán házát Galambos Lajos – tudta meg a Blikk. A többhektáros, Mocsa melletti, kastélyszerű kúriához nemcsak úszómedence, de saját halastó, őspark, valamint csónakház is tartozik. Vidéki luxusbirtok Nyugat-Magyarországon – áll a hirdetésben, amely ökofarmként tünteti fel az M1-es autópálya közelében, Bécs és Budapest között található, csaknem 1,2 négyzet-kilométeres birtokot. A házat még 120 évvel ezelőtt „az egyik legnagyobb magyar főúri család, az Eszterházyak építették” – olvasható. Harminc szoba, huszonkét fürdőszoba, két konyha, két szauna és fűthető úszómedence is van a házban. Az ingatlanhirdetés szerint a ház kiváló állapotú, folyamatosan karbantartott.

A Blikk a hét végén arról számolt be, hogy teljes titokban utazott Mexikóba Lagzi Lajcsi a családjával. Egy olvasó le is fotózta a zenészt és nagyobbik lányát az Egyesült Államokban, a New Jersey-i Newarkban, amint becsekkolt a közép-amerikai országba tartó repülőjáratra. A bulvárlap szerint „nagyon úgy tűnik, hogy Galambos Lajos mindenkit átvert, és elszökött, hiszen épp a minap nyilatkozta azt a sajtóban, hogy Olaszországba készül, azonban egészen másfelé vette az irányt. Úgy tudjuk, a hatóságoknak nem jelentette be úti célját, ami azért is érdekes, mert Mexikóval nincs kiadatási egyezménye Magyarországnak”. Ám szó nincs arról, hogy a zenész megszökött volna családjával a büntetőeljárás elől.

Két nappal ezelőtt a Magyar Nemzet pedig arról értesült, egyeztette a magyar hatóságokkal a mexikói utazását Galambos Lajos. Berényi András ügyvéd megerősítette lapunk kérdésére: Lagzi Lajcsi egyeztetett a magyar hatóságokkal az elutazása előtt. – Természetesen bejelentette elutazási szándékát. Megkérdezte, hogy a hatóságok terveznek-e valamilyen nyomozati cselekményt március végéig, és miután nemleges választ adtak, közölte elutazásának napját, úti célját és visszaérkezésének dátumát. A tervek szerint március végén ismét Magyarországon lesz az egész család – mondta Berényi András.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.