Pozitív irányú elmozdulást észlelt az MTVA

Az MTVA szerint a sajtósok már kevésbé kapaszkodnak bele egy-egy félmondatba.

Hutter Marianna
2016. 03. 07. 8:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az MTVA korábban szokatlan módon a sajtóosztályához befutott minden újságírói kérdést kiposztolt Facebook-oldalára a válasszal együtt. Február 15-e óta viszont mintha megszűntek volna az ilyen jellegű bejegyzések. A Magyar Nemzet megkeresésére a sajtóosztály úgy reagált: egyetlen módjuk az önvédelemre a válaszok posztolása volt, miután a magyar sajtómunkások rendszeresen és tendenciózusan megmásították bizonyos kérdésekre adott válaszukat. Jelenleg azonban pozitív irányú elmozdulást észlelnek, a sajtósok már kevésbé kapaszkodnak bele egy-egy félmondatba, általában helyt adnak az MTVA véleményének is. Hozzátették: a bejegyzések elmaradása mögött áll az is, hogy ezekben a hetekben gondolják újra közösségi kommunikációjukat.

Mint arról az MNO korábban beszámolt, Kobza Miklós Orbán Viktor közvetlen környezetében dolgozott, a miniszterelnök fotósa volt, és ő felelt az Orbán Facebook-oldalán megjelenő fényképes tartalmakért is. A Népszabadság értesülései szerint Kobza hétfőn már munkába áll.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.